Gemaakt voor ontwikkelcentrum:

TWEEDE DRUK  Met een verbeterde opzet, meer aandacht voor de actualiteit en beroepspraktijk, toetsen, praktijkopdrachten en meer! 

Het medium waar een gewas op geteeld wordt, heeft een grote invloed op de groei. De factoren voeding, lucht en water zijn daarbij zeer belangrijk: deze moeten in de juiste hoeveelheid aanwezig zijn. Als plantenteler hoor je de kenmerken en toepassingen van verschillende teeltmedia te kennen om een goede communicatie over grond en planten mogelijk te maken. De module Bodem, substaat en potgrond behandelt de belangrijkste begrippen en eigenschappen van grondsoorten, substraten en potgronden. Deze module is interactief van opzet. Naast het lesboek heb je toegang tot de digitale module van deze uitgave. Hier vind je naast de interactieve extra’s zoals video’s, animaties en links nu ook toetsen en praktijkopdrachten*.

De module Bodem, substaat en potgrond sluit aan bij Kerntaak 1 Draagt zorg voor het agrarisch product (B1-K1) uit het kwalificatiedossier Agro productie, handel en technologie. Deze module is geschikt voor niveau 3 en 4.

Deze module is tevens als digitale module beschikbaar en maakt onderdeel uit van de Startpagina Plant. 

* Na activatie van de licentie heb je 12 maanden toegang tot de digitale module.

————————————————————————————————————–

TWEEDE DRUK  Deze digitale module (voorheen Teeltmedium) is vernieuwd. Nu met een verbeterde opzet, meer aandacht voor de actualiteit en beroepspraktijk, toetsen, praktijkopdrachten en meer! 

Na het plaatsen van de bestelling ontvang je direct per e-mail een activatiecode en informatie hoe dit product te activeren.

Het medium waar een gewas op geteeld wordt, heeft een grote invloed op de groei. De factoren voeding, lucht en water zijn daarbij zeer belangrijk: deze moeten in de juiste hoeveelheid aanwezig zijn. Als plantenteler hoor je de kenmerken en toepassingen van verschillende teeltmedia te kennen om een goede communicatie over grond en planten mogelijk te maken. De digitale module Bodem, substraat en potgrond behandelt de belangrijkste begrippen en eigenschappen van grondsoorten, substraten en potgronden. 

De module Bodem, substraat en potgrond sluit aan bij Kerntaak 1 Draagt zorg voor het agrarisch product (B1-K1) uit het kwalificatiedossier Agro productie, handel en technologie. Deze module is geschikt voor niveau 3 en 4.

Deze digitale module maakt onderdeel uit van de Startpagina Plant en is ook als papieren module verkrijgbaar.